Suntem o echipa specializată, cu peste 7 ani experiență pe piața recondiționării și comercializării cardanelor. Satisfacția clienților noștri este extrem de importantă astfel că, serviciile pe care le oferim sunt de cea mai bună calitate, la fel și materialele pe care le folosim.

Vindem o gama largă de cardane și accesorii premium, toate piesele fiind de calitate. Aveți siguranță și garanția că la noi va puteți procura întotdeauna piesele de care aveți nevoie la cele mai avantajoase prețuri.

Reconditionrea cardanelor se face utilizând aparatură computerizată, de ultima generație, precum și o echipa competență care poate execută orice fel de reparație cardanica pentru orice tip de mașînă: autoutilitară, camion, utilaj, mașină agricolă etc. Reparația se face prin înlocuirea totală a elementelor defecte cu piese originale. Când operațiunea de reparare necesită că piesele să fie asamblate prin sudură, elementele defecte sunt tăiate și înlocuite. La final, acestea sunt echilibrate dinamic pentru o perfectă funcționare in condiții de rulaj.

Mărcile pe care le comercializam sunt: Skf, Gkn, Febi Bilstein, Auger, Dana Spicer, Topran, Ina etc, importante de la furnizorii noștri din Ungaria, Polonia, Germania, Austria.

Nu ezitați să oferiți automobilului dumneavoastră servicii de cea mai bună calitate.
Pentru o programare folosiți formularul de contact.

© Copyright 2018 Depozit De Cardane